Zootehnie

Forum de batut campii pe zootehnie. Uneori pertinet...alteori pe langa...uneori cu scop...alteori fara...uneori din pasiune...alteori din plictis...
 
HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Reviste agricole

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 581
Join date : 2008-10-01

PostSubject: Reviste agricole   Fri Oct 10, 2008 2:05 am

Revista Ferma
http://www.revista-ferma.ro/


Revista Lumea Satului
http://www.lumeasatului.ro/index.html


Last edited by Admin on Sat Jul 28, 2012 11:51 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://zootehnie.forumotion.com
dbcyprus

dbcyprus

Posts : 29
Join date : 2008-10-02
Age : 46
Location : Limassol

PostSubject: Re: Reviste agricole   Wed Oct 15, 2008 9:15 am
Revista Magazin Agricol
Revista distribuita gratuit la tara
http://www.magazinagricol.info/site/index.php


Last edited by dbcyprus on Sun Nov 23, 2008 1:53 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
http://www.infocipru.cabanova.ro/
dbcyprus

dbcyprus

Posts : 29
Join date : 2008-10-02
Age : 46
Location : Limassol

PostSubject: Ghidul Afacerilor Rurale   Sun Nov 23, 2008 1:43 am

www.gazetasatelor.com http://www.gazetasatelor.com/ghidul_afacerilor_rurale.htmGHIDUL AFACERILOR RURALE s-a născut din necesitatea promovării potenţialului de afaceri al mediului rural - zonă în care, în următorii ani vor intra sume consistente de bani. Investiţiile prin intermediul fondurilor structurale vor viza, în primul rând, infrastructura - apă, canalizare, racordare la gazele naturale, refacerea şi modernizarea drumurilor. În aceste condiţii, mediul rural devine o piaţă extrem de interesantă pentru investitorii aflaţi în căutarea unor noi parteneri pentru dezvoltare.
Pentru prima dată, GHIDUL AFACERILOR RURALE nu va prezenta exclusiv oferta firmelor care activează în domeniu (începând de la agricultură, domenii conexe, dar şi activităţi care îşi au ca loc de desfăşurare sau desfacere mediul rural - nu sunt excluse din această listă domenii precum construcţiile, sistemul financiar-bancar şi de asigurări, consultanţa în afaceri şi management, turismul rural, etc), ci va furniza o imagine extrem de clară asupra condiţiilor oferite pentru dezvoltarea de noi afaceri de către comunităţile locale, începând de la cadrul natural şi terminând cu facilităţi acordate de către autorităţile publice locale. Cu alte cuvinte, GHIDUL AFACERILOR RURALE devine un loc de întâlnire al potenţialului zonei cu potenţialii investitori. Fiecare comunitate locală prezentă în paginile GHIDULUI AFACERILOR RURALE va oferi o imagine clară şi precisă asupra potentialului existent, a ce investiţii s-au făcut ori se vor face, având în vedere că, în prezent, se află în faza de implementare primele proiecte de infrastructură din mediul rural, finanţate din fondurile structurale. ~n condiţiile în care până în prezent Regiunea Nord-Est a atras cele mai multe fonduri, comparativ cu restul ţării, interesul potenţialilor investitori este cu atât mai ridicat.
GHIDUL AFACERILOR RURALE reprezintă primul ghid complet al mediului rural în regiunea Nord-Est, oferind în peste 200 de pagini, în condiţii grafice deosebite, informaţii de afaceri, oportunităţi de investiţii şi noi parteneri.
GHIDUL AFACERILOR RURALE va fi tipărit, în prima sa ediţie, într-un tiraj de 10.000 de exemplare, format A4, policromie, şi va fi distribuit atât comunităţilor locale şi firmelor care activează în mediul rural din Regiunea Nord-Est, cât şi la nivel naţional, către Camerele de Comerţ, Industrie şi Agricultură, ambasade, ministere, consulate, Consilii Judeţene, Direcţii pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Oficii Judeţene de Consultanţă Agricolă, etc.

Solicită detalii despre oferta promoţională şi formularul de înscriere pe romania.altfel@yahoo.com sau la telefon 0747-779.545 fax: 0332-815.529 până la data de 31 decembrie 2008 şi beneficiezi de o reducere de 33%: pentru trei apariţii plăteşti doar două!
Descarca oferta de colaborare:
Oferta colaborare
Back to top Go down
http://www.infocipru.cabanova.ro/
Sponsored content
PostSubject: Re: Reviste agricole   

Back to top Go down
 
Reviste agricole
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zootehnie :: Diverse :: Reviste, publicatii, periodice tehnice-
Jump to: